OBAVIJEST O ODRŽAVANJU EPALS TEČAJA U PULI 16 – 17. rujna 2023. godine

Obavještavamo Vas da se dana 16.-17.09.2023. u Puli održava Tečaj reanimacije djece i novorođenčadi EPALS course (European Pediatric Advanced Life Support).

Riječ je o tečaju koji u Hrvatskoj organizira Hrvatsko društvo za reanimatologiju, a prema smjernicama i s licencom European Resuscitation Council-a. Tečaj se u Hrvatskoj održava u Puli i Zagrebu nekoliko puta godišnje, na hrvatskom jeziku. Tečaj je intenzivan tijekom dva dana, namjenjen je liječnicima i medicinskim sestrama/tehničarima, uključuje primjenu prethodnog teoretskog znanja (tečaju prethodi pristup e- learningu na stranicama ERC-a) uz savladavanje vještina reanimacije i timskog rada kroz simulirane slučajeve reanimacije i zbrinjavanja životno ugroženog djeteta i novorođenčeta. Tečaj vode iskusni liječnici i medicinske sestre sa licencom ERC-a za educiranje.

Cijena tečaja je 400 eura, uplaćuje se prema podacima na stranicama Hrvatskog društva za reanimatologiju Hrvatskog liječničkog zbora https://crorc.org/item.php?menu_id=20&id=14

Molim Vas da obavijestite djelatnike kako bi imali priliku unaprijediti svoje znanje a time i svakodnevni rad s životno ugroženom djecom. 

 

Renata Kmet, dr. med., pedijatar
mob. +385989322810
e- mail: renatakmt24@gmail.com

Renata Kmet, MD, pediatrictian 
mob.+385989322810
e-mail: renatakmt24@gmail.com