Godišnja skupština istarske podružnice HLZ-a, sredinom studenog 2022. godine

Poštovani članovi istarske podružnice,

Želimo vas informirati kako sredinom studenog 2022. godine planiramo održati godišnju skupštinu istarske podružnice HLZ, koja će ujedno biti izborna skupština za novo predsjedništvo Podružnice.
Kako bi glasovanje bilo sveobuhvatno, izbor ćemo obaviti putem internetskog glasovanja.
Osnovni preduvjet za pristup glasovanju je regulirano članstvo u HLZ, što znači redovito plaćanje članarine u proteklom razdoblju, te u tekućoj  2022. godini.
Ukoliko ste zainteresirani za rad u Zboru, možete  se i pismeno prijaviti, dostaviti svoj životopis i plan rada tajnici HLZ dr.sc. Loredani Labinac na mail. Također možete predložiti nekoga od kolega iz vašeg kolektiva za kojega znate da je voljan raditi u Zboru.
Rad u Zboru je dobrovoljan, a svojim angažmanom doprinosimo medicinskoj struci, promociji liječništva u zajednici te kao bitnom čimbeniku društva.
Svakako bi bilo poželjno da se u vodstvu HLZ podružnica istarska nađu kolege iz primarne zdravstvene zaštite, sekundarne zdravstvene zaštite, Zavoda za javno zdravstvo, Zavoda za hitnu medicinu te doktori dentalne medicine, čime bi postigli bolju povezanost unutar zdravstvene struke.
O točnom datumu izbora naknadno ćemo vas obavijestiti.

Svoje prijedloge za novog predsjednika i prvog dopredsjednika te članove upravnog odbora možete nam dostaviti na mail labinac.loredana@gmail.com ili  simovicmedica@gmail.com, u razdoblju od 03-15.10.2022.godine.

Nadamo se što većem odazivu kolega, jer je to najbolji način da se izborimo za dignitet naše struke.

Predsjedništvo HLZ